Volwassenen

Heeft u zin in een creatieve middag of avond? Dan bent u bij Allerlei Kreatief op het juiste adres.

Vrijgezellenfeestjes

Wanneer je een vrijgezellenfeest moet organiseren ben je bij Allerlei Kreatief aan het juiste adres. Je kunt de aanstaande bruid op een creatieve manier verrassen. Dit kan in combinatie met een  eventuele borrel, high tea of lunch. In ieder geval beginnen we altijd met koffie/thee en wat lekkers!!

Vriendinnenfeest

Wil je met een eigen groep langs komen voor een workshop om een vriendin/zus/schoonzus/moeder/oma of iemand anders te verrassen, dan kan dat ook. Er zijn dan ook diverse extra’s mogelijk , zoals koffie met gebak, een high tea of lunch. Vraag gerust naar de mogelijkheden!! Allerlei Kreatief heeft diverse mogelijkheden

  • Haken met kralen
  • Decopatch ( = het decoreren van voorwerpen met speciaal gekleurd papier in diverse dessins, dit kan op alle ondergronden: metaal, hout, plastic, glas, karton, enz.)
  • Flessen en/of potjes decoreren (brocant)

Workshopprogramma

Wilt u graag een workshop volgen, kijk op onze agenda voor de mogelijkheden voor de komende maand!

In de toekomst worden onze workshops uitgebreid met breien/haken, paper beads maken, met powertex werken, sieraden maken, creatief met fimoklei, kaarten maken e.d.  Wilt u hierover een nieuwsbrief ontvangen, laat ons dat hier even weten.